4.Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi

16 Mar

Değerli Mensuplarımız,

Mobilya Endüstrisinde Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi ve Kurumsal Gelişim ana teması ile Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu, Orman Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafından 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde Düzce’de düzenlenecektir.

Kongrede, Türkiye ve Dünya geneli Mobilya Sektörüne yönelik farklı disiplinlerde çalışan akademisyenlerin bilimsel çalışmaları ile bir araya gelmesi, bilgi ve deneyimlerin aktarılması ve süre giden çalışmalara zemin hazırlanması, aynı zamanda mobilya sektörü firma temsilcilerinin akademik çevre ile bir araya gelerek tanışmaları ve görüşlerini ifade etmeleri, taraflar arasında beklentilere cevap verebilecek bağların güçlendirilmesi amaçlanmıştır.

Kongrede bilimsel çalışma sunumlarının yanında ülkemizin önde gelen firmaları için mini stand alanları oluşturularak, mobilya endüstrisi alanında faaliyet gösteren firma temsilcilerinin görüş, bilgi ve tecrübelerini aktaracakları üniversite sanayi odaklı özel oturumlar düzenlenecektir. Detaylı bilgiye http://www.umdk2017.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.