Öğretim Üyemize Birincilik Ödülü

11 May

FAKÜLTEMİZ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ VE DEKAN YARDIMCIMIZ YRD. DOÇ. DR. AHMET BEYCİOĞLU VE YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ KİMYA MÜHENDİSİ EDA YILMAZ TARAFINDAN HAZIRLANAN “ALEV ALMAZ CTP ÜRETİMİ” BAŞLIKLI PROJE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ KAZANDI.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi İle Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 08-09 Mayıs 2017 tarihlerinde ortaklaşa düzenlenen Bolu-Düzce AR-GE proje pazarında 94 proje finale kalmış ve Fakültemiz birinciliği elde etmiştir.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Teknokent, Düzce Teknopark, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, KOSGEB Bolu İl Müdürlüğü, KOSGEB Düzce İl Müdürlüğü ve TÜBİTAK 1503-Proje Pazarları Destekleme Programı tarafından da desteklenen proje pazarında birincilik ödülü kazanan “Alev Almaz CTP üretimi” başlıklı projenin çalışmaları devam etmekte olup konuyla ilgili patent başvurusu hazırlıkları da başlamıştır.