Fakültemiz Yönetiminin Öğrencileriyle Buluşma Toplantıları Sürüyor

12 Eki

10 Ekim 2017 tarihinde Fakültemiz Yönetimi; öğrencilerini bilgilendirmek, sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri üretmek ve Bölüm Başkanları ile uyum içerisinde yönetim sergilemek amacı ile "Teknoloji Fakültesi Yönetimi Öğrencilerle Buluşuyor-2: Oryantasyon" isimli etkinliği gerçekleştirmiştir. İstiklal Konferans Salonu’nda bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliğe; Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet BUDAKÇI, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Uğur GÜVENÇ, Yrd. Doç. Dr. Serdar BİROĞUL, Fakülte Sekreteri Yunus Emre ŞEN, Bölüm Başkanları ve öğrenciler katılmıştır. Etkinlik kapsamında; Fakültenin genel perspektifi, uygulamalı mühendisliğin önemi, öğrencilerin karşılaştıkları sorunları çözmede izleyecekleri yollar, X,Y,Z kuşağı ve sorumluluk bilinci hakkında bilgiler verilmiştir. Soru-cevap şeklinde yürütülen etkinlik sonunda; karşılıklı görüş, öneri ve fikirler paylaşılmış, “İzah et, İkna et ve Gülümse” felsefesiyle öğrenciler için “Çözüm Odaklı Yönetim” anlayışının önemi vurgulanmıştır.