Fakültemiz güz dönemi akademik kurulu gerçekleştirildi.

03 Kas

2017–2018 akademik yılının başlamasıyla birlikte Fakültemiz Akademik Genel Kurulu Toplantısı, Rektörümüz Prof.Dr. Nigar Demircan ÇAKAR’ın katılımı ile 01 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Teknik Eğitim Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Mehmet BUDAKÇI, 2016-2017 eğitim ve öğretim dönemine ait akademik, idari, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bir bilgilendirme sunumu yapmıştır. Daha sonra Fakültemizde profesör ve doçent ünvanı alan öğretim üyelerimiz ile Fakültemize katkı sağlayan personellerimize Rektör Hocamız tarafından hediyeleri takdim edilmiştir. Rektörümüz ve Dekanlık Yönetimimiz tarafından; sorunların, çözüm önerilerinin konuşulduğu, durum analizlerinin yapıldığı toplantıda karşılıklı görüş, öneri ve fikirler paylaşılmıştır.