Dümerang Yılın Enleri Ödül Töreninde Bir Ödülde Fakültemiz Bölümüne

26 Mar

Üniversitemiz Genç Eller Topluluğu ve Genç Eller Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Dümerang Yılın Enleri” ödül töreni, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

220 bin kişinin oy kullandığı ve Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın Onur Ödülü’ne layık görüldüğü “Dümerang Yılın Enleri”nde ödüller sahiplerini buldu. Yılın Belediye Başkanı’nda birincilik ödülünün sahibi Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit oldu. Yılın Öğretim Üyesi’nde birincilik derecesini, Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üy. Cengiz Tuncer elde ederken, Yılın Fakültesi İşletme Fakültemiz, Yılın Bölümü ise Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüz oldu. Ödülü almak için Bölüm Başkanı Prof.Dr. İbrahim YÜCEDAĞ ve bölüm öğrencimiz Oğulcan AKKIR törene katıldı.