Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Şampiyon Olarak Gittikleri İTÜ'den Yeni Bir Başarı ile Döndüler

18 May

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Prof. Dr. Serkan Subaşı danışmanlığında hazırladıkları beton kano ile İTÜ göletinde düzenlenen beton kano yarışmasına katılarak 4. Lük derecesi elde etmiştir. Geçen yılın şampiyonu olan ve bu yılda yeni bir başarı ile bunu taçlandıran  öğrencilerimizle gurur duyuyor, takım danışmanlığı yaparak fakültemize bu başarıyı kazandıran öğretim üyemiz Prof. Dr  serkan SUBAŞI hocamıza teşekkür ediyoruz.

Yarışmada yer alan ve gururumuz olan öğrencilerimiz;

Emre ÖZYÜREK, Mahmut BIÇAK, Ferhat ALTUN, Çağla KURTAY, Yunus YILMAZ, Burak Kaan AKBINAR, Ömer HACIEFENDİOĞLU, Rojda TARHAN, Alican DADAŞER, Fatih HEÇKORKMAZ

Fotograflar ve haber metni için tıklayınız..