ADIM ADIM YAZ OKULU KAYDI !!!

03 Haz

YAZ OKULU DERS SEÇME VE ÜCRET ÖDEMEDE İZLENECEK YÖNTEMLER

Kendi Bölümünden Ders Seçerken

1 - Yaz okulunda kendi bölümünden ders alacak olan öğrenciler;  obs (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden ders seçimini yapacak olup, obs sisteminde görünen ücretlerini Halk Bankasına öğrenci numarası ile yaz okulu ücreti açıklaması ile yatırabileceklerdir.

İşlem aşamaları

• a-Obs üzerinden kendi bölümünden ders seçilmesi
  • b-Seçilen dersin ücretininyaz okulu hesabına öğrenci numarası ile atm yada banka şubesinden yatırılması
  • c- Öğrencilerin Ek-1 deki formu doldurarak banka dekontuyla birlikte aşağıda belirtilen mail adreslerine yollaması
  • d-Öğrencinin ders seçimi yaz okulu ücreti yatırıldıktan ve maille evraklar gönderildikten sonra birim öğrenci işleri tarafından onaylanacaktır.

Mail adresleri:

Elektrik Elektronik ve İmalat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri: bayrampektas@duzce.edu.tr

İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri sultantuylu@duzce.edu.tr

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri: serhanuzun@duzce.edu.tr

Not: 1-Öğrenciler kayıt için Teknoloji Fakültesi Öğrenci İşlerine gelmeden durumlarını mail üzerinden takip etmeli.

Not:2-Ders saati ücreti: 34 tl’dir.

Hesaplama örnek:

Teori +Uygulama X Ders Saati Ücreti: 2+2X34=136 Türk Lirası 1 ders için yatırılacak tutar

Üniversitemizin Diğer Fakültelerinden Ders Seçerken

2 - Yaz okulunda Üniversitemizin diğer Fakültelerinden ders alacak olan öğrenciler; manuel olarak ders seçme formunu (EK-2) kullanacaklardır. Obs üzerinden seçim yapmayacaklardır. Yaz okulu ücretlerini manuel olarak dersin açıldığı birimlerin yaz okulu hesabına yatırılacaktır.

İşlem Aşamaları

• e-Kendi biriminin bölüm başkanlığına başvurarak (Ek-2) ders seçme formu ile diğer bölüm yada birimden alacağı derslerin kendi bölüm başkanı tarafından onaylanması.
  • f-Seçilen dersin ücretini dersi seçtiği fakültenin yaz okulu hesabına (TR02 0001 2009 3270 0006 0001 17) yatırılması.
  • g-Yaz okulu ücreti Halk bankası hesabına yatırılırken öğrencinin adı soyadı TC Kimlik numarası yaz okulu ücreti açıklamaları eklenmelidir.(EFT, Havale ve ya Banka gişesinden belirtilen IBAN’a yatırma)*ATM’den para yatırma kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  • h-Yaz okulu ücretine ilişkin dekont ve ders seçme formu (EK-2) üç nüsha olarak düzenlenecek, biri öğrenciye diğeri dersin açıldığı bölüme üçüncüsü dosyalanmak üzere öğrencinin kayıtlı olduğu birim öğrenci işlerine teslim edilmelidir. Kayıt olunan dersleröğrencinin kayıtlı olduğu birimin öğrenci işleri tarafından öğrencinin üzerine atanacaktır.

3 - Yaz okulunda Diğer Üniversite öğrencisi olup Üniversitemizden ders alacak olan öğrenciler; Manuel olarak ders seçme formunu (EK-3) kullanacaklardır. Obs üzerinden seçim yapmayacaklardır. Yaz okulu ücreti Halk bankası hesabına yatırılırken öğrencinin adı soyadı TC Kimlik numarası yaz okulu ücreti açıklamaları eklenmelidir.(EFT, Havale ve ya Banka gişesinden belirtilen IBAN’a yatırma)*ATM’den para yatırma kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Teknoloji Fakültesi İBAN:TR02 0001 2009 3270 0006 0001 17

4- Yaz okulunda Diğer Üniversitelerden ders alacak Üniversitemiz öğrencileri alacakları dersler için doldurdukları formu (EK-4) kendi bölüm Başkanlıklarına onaylattıktan sonra Diğer Üniversitelerden ders alabilirler. Bölüm Başkanlığınca onaylanmamış dersler işleme alınmaz.