MEZUNİYET İÇİN KEP VE CÜBBE TEMİNİ

26 Haz

28 Haziran 2018 Perşembe günü yapılacak olan Mezuniyet törenine katılacak olan Fakültemiz öğrencilerinin 28 Haziran Perşembe günü saat 14:00'e kadar kep, cübbe ve şallarını Fakültemiz Öğrenci İşlerinden teslim almaları gerekmektedir.

Kep, cübbe ve şalın satın alma bedeli 50 TL, kiralama bedeli ise 10 TL'dir. Satın alacak öğrencilerin bütün yada bozuk para biçiminde 50 TL ödemeleri kabul edilirken, kiralama yapacak öğrencilerin mutlaka bozuk para biçiminde (20, 20, 10 gibi) 50 TL ödemeleri gerekmektedir. Kiralama yapan öğrenciler; kep, cübbe ve şalını teslim ettikten sonra 40 TL geri alacaktır.

Kiralanan cübbelerin en geç 08.07.2018 mesai bitimine kadar iade edilmesi gerekmektedir. Cübbe, kep ve şalda hasar olması durumunda öğrenci bunları satın almış sayılacak, para iadesi yapılmayacaktır.