EK YERLEŞTİRME HAKKINDA

01 Eki

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YKS SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARIYLA İLGİLİ DUYURU !!!

Sayın Öğrencimiz;

Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Kesin kayıt sırasında ve sonrasında sizlere yardımcı olacak işlemlerin özeti aşağıya çıkarılmıştır.

I-KAYIT İŞLEMLERİ

2018 YKS sonucuna göre ek yerleştirme ile üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri aşağıda yazılı ilkeler doğrultusunda yapılacaktır.

1) Kayıt Tarihleri; Kayıtlar 01 –05 Ekim 2018 17:00’ ye kadar Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarının öğrenci işlerine başvuru yapılarak kayıtlarını yapabileceklerdir.

2) Öğrenim Ücreti Yatırma Tarihleri (İkinci Öğretim Öğrencileri İçin) Öğrenim ücretleri 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında kayıt işlemi tamamlandıktan sonra Öğrenci Numarası ile birlikte Halk Bankasının Türkiye'de bulunan herhangi bir şubesine (Her öğrencinin ödeyeceği miktar banka kayıtlarına aktarılacaktır) yatırarak ders kayıt işlemlerini yapabileceklerdir (öğrenim ücretini ödemeyen ikinci öğretim öğrencileri ders kaydını yapamayacaklardır).

* Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan ve işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

* Harç muafiyeti için; öğrenim ücretinden özrü oranında muaf olacaklar ile şehit ve gazi çocukları 8 Ekim 2018 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na belge getirmeleri gerekmektedir.