TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİ DEKANLAR KONSEYİ

28 Eki

TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİ DEKANLAR KONSEYİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Her yıl Türkiye’nin farklı bir üniversitesinde düzenlenen Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Konseyi, bu yıl Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ayhan ŞAMANDAR’ın da katıldığı üniversite-sanayi işbirliği pekiştirmek ve nitelikli mühendisler yetiştirmek amacıyla düzenlenen konsey, 25-27 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. 3 gün boyunca Teknoloji Fakültelerinin faaliyetleri hakkında planlamaların yapıldığı konsey, KOÜ Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış programıyla başladı. Programa Kocaeli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, KOÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Kişioğlu, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, KOÜ Dekanları, çeşitli üniversitelerin Teknoloji Fakültesi Dekanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.