ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZIN BAŞARISI

07 Kas

Üniversitemiz; Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Nobel İlaç ile Marka Lansmanı” programında, ihtisaslaşma alanında belirlediği markaların tanıtımını ve Marka Adı Yarışması’nın ödül törenini gerçekleştirdi.

Üniversitemiz; Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün çalışmaları kapsamında “Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp” ile “Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazandırılması” alanlarında yürütülen bilimsel çalışmalar sonucunda üretilen ürünlerin, kurumsal kimliğini ve marka değerini oluşturmak, ürün farkındalığını arttırmak, ürünleri sektör bazında ve piyasa koşullarında öne çıkarmak amacıyla Nobel İlaç San. ve Tic. A.Ş. sponsorluğunda “Marka Adı Yarışması” düzenlenmişti. Üniversitemiz, bu yarışma ile ihtisaslaşma çalışmalarında üretilen ürünlerin özelliklerini, faydalarını ve potansiyellerini ortaya koyan marka adlarını belirledi. Yarışma sonucunda; DUlife Üniversitemizin ana markası olarak seçilirken, DUlife çatısı altında kozmetik ürünlerimizin markası olarak Melenis, bitki ürünlerimizin markası Herbynia, arı ürünlerimizin markası ise ApideVera olarak belirlendi.

Fakültemiz Makine İmalat Mühendisliği bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Emre YÜCEL "Melenis” marka adı ile ikincilik ödülünün sahibi olurken, "Herbynia" marka adıyla Arş. Gör. Gökhan DURUCAN ise üçüncülük ödülünün sahibi olmuştur.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.