İnşaat Mühendisliği Bölümümüz “Aranızdan Birileri ile Ulaşım Konuşuyoruz” isimli seminer gerçekleştirdi

27 Kas

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Ulaştırma Anabilim Dalımız tarafından “Aranızdan Birileri ile Ulaşım Konuşuyoruz” isimli seminer gerçekleştirildi. Seminere geçtiğimiz yıllarda fakültemizden mezun olan ve şuan ulaşım alanında önemli kurum, kuruluş ve firmalarda görev yapan katılımcılar sunumlar gerçekleştirdi. Açılış konuşması İnşaat Mühendisliği Ulaştırma ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sercan SERİN’in yaptığı açılış konuşması ardından, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ayhan ŞAMANDAR ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rıfat AKBIYIKLI birer konuşma gerçekleştirdi. Ardından ARUP firmasından İnş. Müh. Barış Özge KILIÇ “Kentiçi toplu taşımada metro sistemleri", Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığından İnş. Müh. Hasan Hüseyin GÖKALP “Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yollar (SSB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uygulamaları”,  LİMAK firmasından İnş. Müh. Eren Can ÇİNAR “Kuzey Marmara Otoyolu ve Sanat Yapıları” ve NÖMAYG firmasından İnş. Müh. Mustafa Erdal MACİT  “Ulaşım projelerinde drenaj yapıları” başlıklı birer sunum gerçekleştirdi. Seminer teşekkür belgelerinin takdimi ve öğrencilerle toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.