YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJ TARİHLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

11 May

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda yaz stajı yapacak öğrencilerimiz iki grup şeklinde stajlarını yapacaklardır.

1. grup tarihleri 15 Haziran-17 Temmuz

2. grup tarihleri 20 Temmuz-26 Ağustos

Öğrencilerimiz hangi tarihlerde stajlarını yapacak iseler, bu tarihleri göz önünde bulundurarak web sayfamızdaki staj formundaki gerekli yerleri doldurup staj yapılacak firma bilgileri girilerek firma ve öğrenci tarafından ıslak imzalı olarak staj başlama tarihinden en az 15 gün öncesinde SGK işlemleri yapılmak üzere Dekanlığımıza posta yolu ile göndermeleri halinde işlemleri başlatılacaktır.

Belirtilen süreler haricinde gönderilen evraklar SGK tarafından cezai işlem uygulanmaması için işleme alınmayacaktır.

Yaz stajı yapacak öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için konu hakkında hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur.