KYK burs başvurusu hak.

06 Kas

KYK bursu için Fakültemize 4 (dört) kontenjan (kontenjanlar için tıklayınız) tahsis edilmiştir. Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin ilgili formu  (form için tıklayınız) doldurup imzalayıp taratarak teknoloji@duzce.edu.tr adresine pdf formatında mail atmaları ya da en geç 9 Kasım Pazartesi saat 10:00'a kadar Fakülte Öğrenci İşlerine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuruda bulunan öğrencilerin aynı başvuruyu e-devlet üzerinden de yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuruda bulunamayacak öğrenciler:

1. KYK'dan öğrenim kredisi veya burs almış veya almakta olan öğrenciler,
2. 5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
3. Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,
4. Yabancı uyruklu öğrenciler,
5. Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,
6. Ek süre öğrenim gören öğrenciler,
7. Bu Yönetmelik hükümlerine göre burs almaya yeterli bulunmayan öğrenciler.